A termékeinket széleskörben alkalmazzák az állami- és versenyszektor résztvevői egyaránt.

Smart multifunkciós szolgáltató oszlopok

Alkalmazható sétáló utcákban, parkokban, kerékpárutak mellett, parkolókban, nevezetességek előtti területen, tömegközlekedési csomópontokban.

Érdekel Tovább

Szolár LED lámpatestek

Felhasználási területek: utcák, utak, gyalogátkelők, parkok, hidak - mindenütt, ahol nincs hálózati csatlakozási pont vagy gazdaságilag nem éri meg létesíteni.

Érdekel

Közvilágítási -és kültéri lámpatestek

Felhasználási területek: közvilágítás létesítése, korszerűsítése igény szerinti fényerőszabályozással kiegészítve önkormányzati és egyéb utak mellett, utcákban, parkokban, parkolókban.

Érdekel

Hálózatra csatlakoztatott smart LED megoldások

Hálózatra csatlakoztatott LED smart közvilágítási és köztéri megoldások. Már üzemelő LED lámpatestek „okosítása” smart szabályozók integrálásával.

Érdekel

Homlokzat megvilágítás

Felhasználási területek: műemlékjellegű épületek, templomok, kastélyok, kúriák, szobrok, nagy kiterjedésű temetők, emlékművek időszakos vagy egészéjjeles díszmegvilágítása.

Érdekel

Beltéri smart világítás

egyedi, egyéni igényekre (a felhasználó által is) szabható, - kiemelt komfortérzésű és egyben energiatakarékos munkahelyi vagy otthoni világítás.

Érdekel

Sportlétesítmények világítása

Sportlétesítmények kül- és beltéri világítását szolgáló LED smart megoldások.

Érdekel

Csuklószerelvények lámpatestek dőlésszögének korrigálásához

Alkalmazási terület: már üzemelő és létesítendő közvilágítási lámpatestek fényírányának korrigálása arra az esetre, amennyiben azt a tartóoszlopok és a megvilágítandó járdák, úttestek távolsága indokolja.

Érdekel